Om Spåra

På en typisk dag bekymrer vi os om arbejdsløshed, våde blade på stien, tandsten, APT i børnehaven, hundeforsikringsklima og vejret. I den digitale tidsalder var der kun almindelige trackere og så skulle vi også bekymre os om at glemme ting, hunde der løb væk og biler der blev stjålet. Der er nu spor fra Spåra. Nu kan alt findes.

Spåra er der for at hjælpe alle med at beskytte alt, hvad de er bange for. Vi så, at markedet var oversvømmet af såkaldte GPS-trackere. Og der var simpelthen ingen, der var gode nok. Næsten alle har genopladelige batterier, der holder et par dage op til en uge. Derefter skal batterierne oplades, for at enheden kan fungere igen. Udover at købe enheden skal du også tegne et abonnement og betale dyrt for et abonnement hos en operatør. Størrelse er det tredje problem - de fleste GPS-trackere er for store til at blive skjult effektivt. Det er også forklaringen på, at GPS-trackere endnu ikke er blevet et populært produkt.Vi besluttede at løse tre problemer på ét bræt med ny teknologi - strømforsyning, tilslutning og størrelse - resultatet er Tracking. Banen har en batterilevetid på mindst et år. Det kræver ikke dyre abonnementer, og det er lille nok til at blive gemt næsten overalt. Vores motto er vogt, advar og find. Sporing giver sikkerhed Et letanvendeligt, praktisk og innovativt produkt til vagt og genfinding af værdigenstande. Brugsområderne er mange; biler, motorcykler, knallerter, snescootere, quad bikes, trailere, barnevogne, golftasker og -tasker.

Velkommen til Spåra and C Sec

Spåra er udviklet af Spåra Group AB, som er ejet af C Security Systems - en svensk IoT-virksomhed med over ti års erfaring i at udvikle smarte sensorsystemer til at beskytte mennesker, dyr og objekter i bevægelse. C Sec, som vi siger til hverdag, har været noteret på Spotlight siden 2014. Her kan du læse mere om C Security Systems.

Vi er en ekspertorganisation med et højt vidensniveau på individniveau og vidtrækkende kundetilpasning. Mange har bidraget til opbygningen af ​​vores land, men svensk ingeniørkunst skiller sig ud, også internationalt. Mange fantastiske opfindelser kommer fra Sverige; skruenøglen, ostehøvlen, lynlåsen, ultralyden, Skype, Spotify og Hövding.De svenske opfindelser er uerstattelige. Og ofte meget flot.For at leve op til det svenske vidunder skal vores arbejde være nytænkende og vi behandler vores omgivelser med mod. For at opnå dette opfordrer vi til et empatisk arbejdsklima.

Vi tror på, at arbejdsglæde får os til at turde mere og blive mere innovative. Innovation har bragt os hertil, og vi tror på, at det er vejen til at erobre verden.